Våra tillväxtföretag

101 Drums

101 Drums ser dagens ljus. Det revolutionerande konceptet innefattar stommar och virveltrummor i specialbehandlad träfiber som inte påverkas av yttre omständigheter såsom kyla, värme eller fukt. Detta gör 101 Drums unika och vi skiljer oss från de traditionella trätrummorna, som dessutom gör att våra produkter bjuder på ett unikt och uppskattat sound.

Vi erbjuder ett material som har bättre ljudkvalité, robustare konstruktion än traditionella trummor. Vi har tagit fram ett unikt material och är stolta över att presentera, ett alternativ som är i många fall överlägsen i både ljud och kvalitet. Du kan höra skillnaden, och du kan absolut känna den! Trots stommens ringa vikt har den samma egenskaper som en stomme som är tillverkad i 6 till 10 Ply. 101 Drums AB säljer båda stommar och Custom build snares.


Gå tillbaka

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.

  • Copyright © 2013 Alla rättigheter reserverade