Våra tillväxtföretag

ScandChoco AB

ScandChoco AB grundades år 2005 med choklad som fokus av Martin Jörgensen. På den anrika Fancy Food mässan i New York samma år hittade Martin även flera andra av de produkter som ScandChoco idag fortfarande jobbar med. På 10 år har ScandChoco byggt upp ett starkt marknads- och försäljningsbolag med kunder i hela Sverige, Danmark och Finland inom bland annat detaljhandeln, hotell- och restaurangs, hälsokost och resebranschen.

I produktsortimentet finns förutom choklad även naturliga chips, fräscha fruktdrycker, saftig lakrits och utsökt te. Sida vid sida med de importerade varumärkena som ScandChoco exklusivt finns egen utvecklade varumärken såsom; Lakritsfabriken i Ramlösa, Lakritskungen och Helsingborgs Kakfabrik. ScandChoco’s målsättning är att bygga upp ett sortiment av unika och exklusiva produkter som helst ska vara ekologiska och/eller rättvisemärkta och vi finns för dig som söker upplevelser utöver det vanliga.


Gå tillbaka

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.

  • Copyright © 2013 Alla rättigheter reserverade