Våra tillväxtföretag

Meihem Workout

Meihem Workout är utomhusbaserad funktionell träning för kropp och själ. Vårt mål är att sätta Sverige i rörelse genom naturliga rörelser i naturlig miljö.

Meihem Workout startades 2011, träningen har därefter växt från en coach i Helsingborg till flera platschefer och coacher i Glumslöv, Rydebäck, Påarp, Höganäs, Hyllinge och Åstorp. Träningen utgår ifrån kroppsviktsövningar tillsammans med jogg/löpning. Varje träningspass är unikt och kan anpassas efter individens nivå. Alla är välkomna på Meihem Workout!

Meihem Workout vill bidra till folkhälsan i Sverige. Genom att sprida träningsglädje för barn och vuxna, privatpersoner och företag jobbar vi mot detta mål. Vi har även flera event där man uppmanar såväl barn som vuxna till fysiska utmaningar/lopp. Våra främsta event idag är Meihemathlon, Lunchloppet och Meihemknatet.


Gå tillbaka

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.

  • Copyright © 2013 Alla rättigheter reserverade