Våra tillväxtföretag

Lek & Lär i Ängelholm AB

Lek & Lär är leksaksbutiken för nyfikna barn och medvetna föräldrar. Sedan 1998 har vi erbjudit leksaker av hög kvalitet. Butiken ligger på gågatan i centrala Ängelholm och vänder sig till barn i åldern 0-10 år. Vårt sortiment har en tydlig pedagogisk inriktning och leksakerna är tillverkade av riktiga och hållbara, giftfria material. Lek & Lär är Ängelholms enda omnikanalbutik med leksaker. Dvs nätbutik och fysisk butik är helt integrerade med varandra och du kan både hämta och skicka leksaker hos oss. Vi säljer till såväl privatpersoner som privata och kommunala förskolor, landsting och myndigheter.

Vårt absolut främsta mål är att erbjuda ett inspirerande sortiment som inte bara talar till ditt hjärta utan också väcker och lockar fram upptäckarlusten och leken hos barnet. Välkommen till Lek & Lär!


Gå tillbaka

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.

  • Copyright © 2013 Alla rättigheter reserverade