• RekryteringskonsultRekryteringskonsult sökes

  Rekryteringskonsult hos oss innebär att du aktivt och uppsökande säljer in vår verksamhet och våra kandidater till nya och befintliga arbetsgivare i olika branscher. Du har ett genuint intresse av att göra skillnad för andra människor.

  Se annons
 • Golden EDI

  Tillväxtföretaget Golden EDI i Helsingborg har utvecklat en tilläggslösning för affärssystem, som möjliggör effektiv överföring av elektroniska affärsdokument, eller EDI. Bolaget tror att produkten kan generera 30 nya jobb inom en treårsperiod.

  Läs hela artikeln
 • SIS Innovation

  Helsingborg fick nyligen utmärkelsen Årets Tillväxtkommun. Samtidigt står staden inför en stor utmaning: att minska ungdomsarbetslösheten. Sis Innovation är ett av de tillväxtföretag som kunnat växa och nyanställa med hjälp av stöd från staden och näringslivet.

  Läs hela artikeln
 • Vi söker fler tillväxtföretag

  Driver du ett företag som är ca 2-5 år gammalt och har ca 5-50 anställda, har tillväxtpotential och behöver anställa fler när företaget växer? Då är du välkommen att kontakta oss.

  Anmäl ditt intresse!

Vill du öka lönsamheten i ditt företag och kunna anställa fler?

Om du har ett företag med tillväxtpotential i Helsingborgsregionen som är cirka 2 till 5 år gammalt och har mellan 5 och 50 anställda – då vill vi träffa dig!


Vi kan affärsutveckling

Vi har tillgång till affärsutvecklingskompetens via egen personal och erfarna Rådgivare samt tillgång till investeringskapital via våra välrenommerade Investerare.


Läs mer

Vi erbjuder dig

 • Ett stort nätverk av partners som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap
 • Tillgång till affärsutvecklingskompetens
 • Tillgång till investeringskapital

 Läs mer

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.

 • Copyright © 2013 Alla rättigheter reserverade