• Köttcentralen

    Det skulle ha kunnat bli fortsättningen på en väldigt trist nyhet den där oktoberdagen i fjol då Köttcentralen Helsingborg gick i konkurs. Istället blev det början till något helt nytt när tre intensiva män fyllda av framtidstro lyckades rekonstruera charkuteriverksamheten

    Läs mer
  • Vifickjobb.se

    Tillväxt Malmö är ett initiativ som under två år har hjälpt företag i Malmöregionen att skapa 600 nya jobb*. På den här sidan får du möta några av företagen som har fått hjälp att växa – och några av alla de som har fått jobb tack vare Tillväxt Malmö..

    vifickjobb.se

Vill du växa som entreprenör och öka lönsamheten?

Tillväxt Helsingborg hjälper dig kostnadsfritt att öka omsättningen och lönsamheten för att få fler människor i arbete. Tillsammans skapar vi växtkraft och nya arbetstillfällen för en god sak.


Vi kan affärsutveckling

Vi kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet och bidra till att ditt företag växer och utvecklas lönsamt. Vi har ett stort nätverk av partners som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Vi har tillgång till affärsutvecklingskompetens via egen personal och erfarna Investerare och Rådgivare samt tillgång till investeringskapital via våra välrenommerade Investerare.

Läs mer

Vi hjälper dig kostnadsfritt

Vi erbjuder Kompetens, Kontakter och Kapital till entreprenörsledda företag med tillväxtpotential som vill växa och anställa fler medarbetare. Har du ett företag i Helsingborgsregionen som är ca 2 – 5 år gammalt, med ca 2 – 25 anställda och med tillväxtpotential, då vill vi träffa dig! Läs mer

Aktuellt

De uppfinner för trygghet och trivsel inom vården
Gyllene utsikter för tillväxtföretaget Golden EDI
Se alla nyheter

Vill du växa?

Fyll i din intresseanmälan så hör vi av oss till dig för ett förutsättningslöst möte.

* Obligatorisk

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro - och minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri tillgång till kompetens, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Initiativet Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg som är en idéburen ideell stiftelse utan vinstintresse.