• Framtidscoach för företag

  Nu finns möjlighet för dig som företagare att få kostnadsfri coachning för att ta dig igenom dagens situation och komma stärkt ur den. Det handlar om traditionell rådgivning och affärscoachning men även stöd för att gå igenom din affärsplan, lyfta blicken, tänka ”utanför boxen” och eventuellt förbättra ditt arbetssätt.

  Läs mer och anmäl dig
 • Lyckade resultatKunskap - Kontakter - Kapital

  Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro – och minskar segregation och utanförskap. Initiativet Tillväxt Helsingborg är ett unikt samarbete mellan det privata och det offentliga, mellan näringslivet och staden.

  Om Tillväxt Helsingborg
 • Vi söker fler tillväxtföretag

  Driver du ett företag som är ca 2-5 år gammalt och har ca 5-50 anställda, har tillväxtpotential och behöver anställa fler när företaget växer? Då är du välkommen att kontakta oss.

  Anmäl ditt intresse!

Vill du öka lönsamheten i ditt företag och kunna anställa fler?

Om du har ett företag med tillväxtpotential i Helsingborgsregionen som är cirka 2 till 5 år gammalt och har mellan 5 och 50 anställda – då vill vi träffa dig!


Vi erbjuder dig dig som företagare

Ett stort nätverk av partners som gärna delar med sig av sina erfarenheter och sin kunskap. Du får även tillgång till affärsutvecklingskompetens och investeringskapital.


Läs mer

Vi söker fler tillväxtföretag

Driver du ett företag som är ca 2-5 år gammalt och har ca 5-50 anställda, har tillväxtpotential och behöver anställa fler när företaget växer? Då är du välkommen att kontakta oss


 Läs mer

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.

 • Copyright © 2013 Alla rättigheter reserverade