• Golden EDI

    Tillväxtföretaget Golden EDI i Helsingborg har utvecklat en tilläggslösning för affärssystem, som möjliggör effektiv överföring av elektroniska affärsdokument, eller EDI. Bolaget tror att produkten kan generera 30 nya jobb inom en treårsperiod.

    Läs hela artikeln
  • SIS Innovation

    Helsingborg fick nyligen utmärkelsen Årets Tillväxtkommun. Samtidigt står staden inför en stor utmaning: att minska ungdomsarbetslösheten. Sis Innovation är ett av de tillväxtföretag som kunnat växa och nyanställa med hjälp av stöd från staden och näringslivet.

    Läs hela artikeln

Vill du växa som entreprenör och öka lönsamheten?

Tillväxt Helsingborg hjälper dig kostnadsfritt att öka omsättningen och lönsamheten för att få fler människor i arbete. Tillsammans skapar vi växtkraft och nya arbetstillfällen för en god sak.


Vi kan affärsutveckling

Vi kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet och bidra till att ditt företag växer och utvecklas lönsamt. Vi har ett stort nätverk av partners som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Vi har tillgång till affärsutvecklingskompetens via egen personal och erfarna Investerare och Rådgivare samt tillgång till investeringskapital via våra välrenommerade Investerare.

Läs mer

Vi hjälper dig kostnadsfritt

Vi erbjuder Kompetens, Kontakter och Kapital till entreprenörsledda företag med tillväxtpotential som vill växa och anställa fler medarbetare. Har du ett företag i Helsingborgsregionen som är ca 2 – 5 år gammalt, med ca 2 – 25 anställda och med tillväxtpotential, då vill vi träffa dig! Läs mer

Aktuellt

De uppfinner för trygghet och trivsel inom vården
Gyllene utsikter för tillväxtföretaget Golden EDI
Se alla nyheter

Vill du växa?

Fyll i din intresseanmälan så hör vi av oss till dig för ett förutsättningslöst möte.

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro - och minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri tillgång till kompetens, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Initiativet Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg som är en idéburen ideell stiftelse utan vinstintresse.