Aktuellt

Sökes: Rekryteringskonsult

Bengt Ericsson - onsdag, juni 14, 2017

Bakgrund

Ungdomsarbetslöshet ökar risken för utanförskap, segregation och ett sämre samhälle för alla. Jobb stärker tillväxt och framtidstro – och ökar inkluderingen. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri Affärsrådgivning och Rekrytering för att bidra till fler jobb. Vi har tillgång till Kunskap, Kontakter, Kapital och Kapacitetsstöd dels till ungdomar som har svårt att komma in på arbetsmarknaden, och dels till entreprenörer med små och medelstora tillväxtföretag som vill växa och anställa fler. Vår verksamhet är ett samarbete mellan Investerare, Rådgivare, Helsingborgs stad, Arbetsförmedlingen och Tillväxt Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse utan vinstintresse grundad av näringslivet.


Arbetsbeskrivning

Rekryteringskonsult hos oss innebär att du aktivt och uppsökande säljer in vår verksamhet och våra kandidater till nya och befintliga arbetsgivare i olika branscher. Du har ett genuint intresse av att göra skillnad för andra människor. Du hjälper arbetsgivarna med rekryteringsarbetet och matchar in våra kandidater, som i första hand består av långtidsarbetslösa ungdomar i åldern 18-30. Du arbetar självständigt och kvalitativt i hela rekryteringsprocessen och bygger långsiktiga relationer med både arbetsgivare och kandidater.


Kravprofil

Du är en strukturerad, lösningsorienterad och förtroendegivande person som har lätt för att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du har eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet från försäljning och rekrytering, är en person som är van vid eget resultatansvar, har erfarenhet från näringslivet och kunskap om anställningsvillkor, anställningsavtal mm. B-körkort och tillgång till bil är ett krav, liksom att du talar och skriver svenska. Talar du dessutom engelska och arabiska är det en fördel. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i din roll och som person samt att utveckla ditt nätverk samtidigt som du hjälper våra kandidater till ett jobb.


Ansökan

Vi ser med fördel både kvinnliga och manliga sökande med olika bakgrund. Heltidstjänst med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 25 juni 2017. Ansökan mejlas till bengt.ericsson@tillvaxthelsingborg.se


Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.