Aktuellt

Snacka om näringsliv- HBG TALKS 7

Bengt Ericsson - onsdag, september 23, 2015

I år fyller Näringslivsdagarna i Helsingborg 25 år. Då byter evenemanget, skepnad och attityd till Hbg Talks. Vi är stolta sponsorer av en engagerande dag 7 oktober i Helsingborg Arena, där det snackas näringsliv på ett helt nytt sätt.

Hbg Talks är en dag med fokus på möten, utbyte och dialog. Temat för 7 oktober i Helsingborg Arena är ”Det händer här och nu”. Programmet rymmer kända näringslivsprofiler, inspiratörer och överraskningar, liksom debatter och Walkie Talkies. Från varje programpunkt får deltagarna med sig insikter, klokskaper och tankar som de direkt kan använda i vardagen som företagare. I anslutning till Hbg Talks arrangeras även flera Side Talks mellan 7-9 oktober. Side Talks är fristående event med koppling till näringslivet i regionen. Läs mer på Hbgtalks.se >

Efter den 26 aug kan de här meningarna användas efter meningen som slutar näringslivsprofiler, inspiratörer och överraskningar: Vi har tre huvudteman: digitalisering, kommunikation och mångfald som konkurrensmedel. Googles nordiska marknadsdirektör, Peter Jetzel guidar dig till hur du hänger med, blir bättre och snabbare i en digital värld. Frida Roberts, kommunikationschef på Svenska institutet, talar om hur du bryter igenom surret och interagerar med dina målgrupper. Dessutom levererar David Batra både skratt och eftertanke.

Välkommen till Helsingborg Arena 7 oktober. Då är det dags för nya Näringslivsdagen i Familjen Helsingborg, Hbg Talks. Temat är ”Det händer här och nu”. Programmet rymmer kända näringslivsprofiler, inspiratörer och överraskningar. Från varje programpunkt får deltagarna med sig insikter, klokskaper och tankar som de direkt kan använda i vardagen som företagare. Läs mer på Hbgtalks.se >


Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.