Aktuellt

Vi är med i Näringsrikt 2017

Ann-Sofie Frey - onsdag, december 20, 2017
Han bidrar till nya jobb genom att hjälpa företag att växa Tillväxt Helsingborgs verksamhetside är att bidra till fler jobb genom att kostnadsfritt hjälpa små o ..

Vi söker en säljande rekryteringskonsult

Bengt Ericsson - tisdag, december 05, 2017
Bakgrund Ungdomsarbetslöshet ökar risken för utanförskap, segregation och ett sämre samhälle för alla. Jobb stärker tillväxt och framtidstro – oc ..

De uppfinner för trygghet och trivsel inom vården

Bengt Ericsson - onsdag, oktober 05, 2016
Helsingborg fick nyligen utmärkelsen Årets Tillväxtkommun. Här ökar antalet nya företag mest bland Sveriges större kommuner. Samtidigt står staden inf&oum ..

Gyllene utsikter för tillväxtföretaget Golden EDI

Bengt Ericsson - onsdag, oktober 05, 2016
Tillväxtföretaget Golden EDI i Helsingborg har utvecklat en tilläggslösning för affärssystem, som möjliggör effektiv överföring av elektroniska af ..

Lokaltidningen Helsingborg

Bengt Ericsson - måndag, maj 11, 2015
HELSINGBORG/NÄRINGSLIV. 300 jobb på tre år. Det är målet för Tillväxt Helsingborg. Det är stiftelsen Uppstart Helsingborg som dragit igång initiat ..

Tillväxt i SR

Bengt Ericsson - fredag, mars 20, 2015
Unga får hjälp till jobb Uppsök Helsingborg hjälper ungdomar som inte ser någon framtid att få jobb. De senaste två månaderna har de skapat jobb  ..

Pressmeddelande 2015-02-19

Bengt Ericsson - torsdag, februari 19, 2015
Näringslivsprofiler skapar jobb för unga i Helsingborg Stiftelsen Uppstart Helsingborg arbetar tillsammans med det lokala näringslivet, Helsingborgs stad och Arbetsförmedlin ..

300 nya jobb på 3 år

Bengt Ericsson - tisdag, december 16, 2014
Läs hela artikeln här http://8till5.se/2014/12/16/uppstart-helsingborgs-malsattning-300-nya-jobb-pa-3-ar/ ..

Pressrelease 2014-12-16

Bengt Ericsson - tisdag, december 16, 2014
300 jobb på 3 år - Vi skall stödja mindre och medelstora företag så att de kan utvecklas, växa uthålligt och lönsamt, och anställa fler medarbetare ..

Uppstart Helsingborg välkomnar två nya investerare

Nicklas Schmölker - fredag, juni 13, 2014
Uppstart Helsingborg välkomnar två nya investerare, Philip Abdon och Claes Von Hauswolff. Uppstart består nu av följande investerare och styrelse: Styrelseledamöter Lott ..

Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro, vilket minskar segregation och utanförskap. Tillväxt Helsingborg erbjuder kostnadsfri affärsrådgivning och tillgång till kunskap, kontakter och kapital till entreprenörer med små och medelstora företag som vill och kan växa genom att anställa fler. Tillväxt Helsingborg är ett samarbete mellan investerare, rådgivare, Helsingborgs stad och Uppstart Helsingborg, en idéburen ideell stiftelse grundad av näringslivet.